fredag 8. juni 2007

Urokråker og detektorer


Nyhetsmagasinet Ny Tid har et flere siders langt portrett av Elling i nummeret ute nå. Portrettet er ikke lagt ut på nett, men du kan kjøpe Ny Tid hos blant annet Narvesen.

NRK P2 Detektor har laget en lengre reportasje om låta "Stopp volden" og saken rundt. Gå inn på deres sider og velg programmet fra 08.06.07 for å høre reportasjen. NRK Nyheter formidler i dag også at "Politiets fellesforbund innrømmer at det var hip-hop-låta "Stopp volden" som fikk dem til å snakke om Obiora-saken."

Hopalong Knut heter forøvrig Hopalong Knut. Altså med en P. En P i Hopalong, altså. Til alle dere der ute som anmelder og skriver artikler om bandet "Hoppalong Knut" vil vi bekjentgjøre at navnet er "Hopalong Knut". Med en P.

3 kommentarer:

Martin sa...

er litt skuffa her... jeg er ingen stor fan av verken cder eller plarteselskaper... hvorfor ligger ikke i det minste noe av musikken deres ute på nett... GP har klart det... hvor er overtalelsesevnene dine Don Martin!! jeg lover å kjøpe plata... enentuelt donere noen spenn... men jeg liker ikke at det skal være så vanskelig å få tak i musikken deres for folk uten penger. er det ikke i det minste mulig å gjøre de sangene som ligger på myspace åpene for nedlasting..:)
takker for feit musikk!!

Don Martin sa...

Takk, takk. Vi liker plateselskapet vårt veldig godt vi. Uten det hadde det vært vanskelig å få gitt ut denne plata. Særlig i forhold til at det har kosta oss veldig mye penger å spille den inn med reising og leie av studio og utstyr. Så overtalelsesevnene mine bruker jeg fortiden mest på å overtale folk til å spandere på seg plata, sånn at folk kan ha en fin cd og vi kan overleve et halsbrekkende prosjekt.

(Spesielt vanskelig for folk å få tak i albumet synes jeg ikke det kan påståes å være).

Men hurra! Kult at du liker skiva

Don Martin sa...

Grr. Jeg klarer alltid å skrive "fortiden" når jeg skal skrive "for tiden". Idiot!