torsdag 15. november 2007

Samvirkelagnissen til unnsetning!
Det er snart jul. Nisser, girlandere, stjerner, pepperkaker og T-skjorter.
T-skjorter, sier du?
Jupp. Samvirkelaget tilbyr nå våre superspa T-skjorter til salgs over internettene, slik at du kan motta våre flotte effekter fra det gode gamle postvesenet!
Skjortene koster kun kroner 200,- + frakt, og kan bestilles ved å sende mail til oberre@gmail.com.

Og ikke nok med det!

Vi tilbyr også T-skjorter og hettegensere fra vårt rikholdige Hopalong Knut-arkiv. Dette er julegaven som kommer til å få dine venner og kjente til å hoppe opp i sofaen og hyle i ren ekstase. Skjortene fungerer også bedre enn mikrofiberkluter, og kan brukes til å rengjøre middels store lagerbygg - uten bruk av ekstra rengjøringsmidler!


Skjortene er laget av et nanoteknologisk superpolymér som automatisk tilpasser seg kroppens form og farge, og inneholder lalasomer og porrvitamin B75x97 og E123, som gjør deg mye penere og langt smartere enn vennene dine.

Et patentert system vil også sørge for at du faktisk tjener penger på din nyinnkjøpte T-skjorte. Dette på grunn av en unik trapésmodell, som skiller seg drastisk fra eksisterende pyramidespill.
Du kommer dessverre aldri til å bli så tøff som Brage (avbildet), men med en flunkende ny Samvirkelaget- eller Hopalong Knut-skjorte er du pinadø ikke langt unna!


Altså, for å oppsummere:
Samvirkelagskjorter (se oversikt over tilgjengelige modeller her), 200 spenn + frakt, og Hopalongskjorter likeledes. Svarte supermannskjorter har vi dessverre bare i små størrelser, men de koster til gjengjeld bare 150 kroner. Visse andre modeller har vi også i begrenset antall i visse størrelser. Send mail og spør.
Hopalong Hoodies i uforlignelig kvalitet går for 450,-.

Send bestilling på mail til oberre@gmail.com med T-skjortemodell, størrelse, navn, adresse og sivilstatus. Vi vil sende pakken innen få millisekunder, og du vil motta den innen fire minutter uansett hvor i landet du bor (resultat kan variere).

Men vent, det er mer!
Samvirkelagets fantastiske album "musikk" kan også anskaffes på Gatas Webshop for kun kroner 100,- + frakt. Glem Oslo Gospel Choir (gjeeesp) og ring jula inn med den mest spennende musikken som har blitt gitt ut siden....vel, siden forever!

Så ikke nøl - send mail og bli den kuleste kisen/berta i gjengen!


bilde av Hans Rotmo og Terje Hilanmo er © Bjørn Fuldseth 2007

4 kommentarer:

Brage sa...

Du store allpakka! For noen usedvanlig vakre modeller dere har brukt! At noen kan motstå dette tilbudet ligger over min fatteevne! :D

MarteN sa...

Men jeg vil gjerne ha "t-skjorte"-t-skjorte.

Anonym sa...

trykk mere, trykk flere! jeg vil gjerne ha en slikt T-skjorte der det står "T-skjorte" på.

Anonym sa...

Jeg har bestilt ei t-skjorte, men har ventet i en og en halv uke. Hvor lang tid tar d? Jeg vil ha den fine t-skjorta nå.

Ps. detter er ikke klaging, men bare en påminnelse.