onsdag 23. mai 2007

Itjnå musikkvideo!Musikkvideoen til Itjnå er straks på MTV, ZTV, Svisj, The Voice og alt mulig. Ulf Flittig Tønder, Marcus Hukkelås, Kristian Karlsen, Per Vaage, Therese Bøhn, Eivind Vaa, Anette Sørensen og Reidar Myhr utgjorde til sammen teamet som har filmet, produsert og klippet videoen. Den er spilt inn på Samvirkelags-museet i Akerhus og i Maskinkompaniet i Trondheim. Takk til Elsa Lystad og Tommy Tee som er med!

20 kommentarer:

Holla sa...

Kul Video! Gratulerer med plateslipp.!

snyskvatter sa...

No vart æ bættere sopinn æ å :)
Læn video ja....

børge sa...

Fet video! Følger den med på CDen? Hadde vært fint med en høykvalitets-versjon.

Platekompaniet kategoriserer dere som rock, forresten. Det blir vel ikke helt riktig..

Anonym sa...

Meget schpaaa video. Plata kom forresten endelig for salg i Trønderbyen i dag. It's very ni-ace. I likes it.

Elvis Bling Laden sa...

Yoyo! Takk for skryt. Jeg er redd videoen ikke følger med på skiva. Videoen blei nettopp ferdig nå i helga. Men det er mulig vi kan offentligjøre en litt større versjon hvis det viser seg at det er interesse for det...?

Don Martin sa...

Jeg syns egentlig det virker som om youtube har senka kvaliteten på nye klipp som blir lagt til. Noen som har noen tips til hvem som har bedre kvalitet av lignenden sider? Daily Motion? Yahoo? Who?

Ranveig sa...

Genial video.
Student TV har lagt ut Stopp Volden live fra Samfunnet. stv.no

børge sa...

Et søk etter 'video sharing quality' sendte meg til denne flotte kvalitets-sammenligningen over veldig mange videodelings-tjenester. Jeg har ikke sett på alle, men jeg syns blip.tv så veldig bra ut (selv om den ser dårlig ut før du trykker på play). Ellers liker jeg også veldig godt Revver, men den viser en reklame på slutten av videoene, som dere tjener penger på, men som dere kanskje ikke liker likevel. :)

Men jeg tror egentlig at Stage6 har høyest kvalitet. Den baserer seg på DivX, ikke Flash, noe som kanskje kan gjøre det litt vanskeligere å se for Linux-brukere.

Mikal sa...

Veldig bra musikkvideo dette!
Skiva er forsåvidt også veldig digg!
Stå På!

Don Martin sa...

Revver er en scam, jeg undersøkte saken. Ikke det at det vi ikke er imot reklame - men det er jo reklame uansett som noen tjener penger på hver gang du er på myspace eller youtube, så det hadde jo ikke vært urimelig om de som har lagd videoene fikk noe av det.

børge sa...

"Takk!"
"Å, det var da bare hyggelig!"
... :)

Hva mener du med at Revver er en scam? Noen av de mest kjente videobloggerene bruker Revver (Ze Frank, Ask a ninja), og jeg har selv vært borti dem. De har sterke bånd til Creative Commons, en organisasjon jeg stoler 100% på. Så på hvilken måte mener du de lurer folk, og hva er begrunnelsen din for å tro det?

Don Martin sa...

:) Mange takk for dine fine tips, de er veldig hjelpsomme!

børge sa...

Å, det var da så lite.. :)

Men jeg er faktisk oppriktig interessert i vite hvorfor du mener Revver er en scam. Søk etter 'Revver scam' gir meg bare ett resultat (som jeg kunne se på de to første sidene) hvor noen hevder at Revver er en scam, og den virker ikke særlig troverdig..

Poenget er at man får 50% av det Revver tjener på reklamen når noen trykker på den, men om tusener ser videoen, men ingen trykker, så får man ikke noe. En misforståelse der kan nok føre til at man tror man har blitt lurt fordi man ikke får noe penger selv om mange har sett videoen. Om det ikke var det du mente så blir jeg glad for litt forklaring og en link.

Don Martin sa...

Næ, altså, scam er kanskje litt sterkt ord. Men jeg undersøkte saken etter å ha diskutert med noen venner at det jo egentlig burde vært sånn at folk som hadde lagd innhold på youtube, myspace, etc burde fått noe av reklamepengene som genereres der uansett. Sånne tjenester er jo en helt utrolig bra scam for de som sitter på kontrollen, ettersom millioner av folk frivillig bidrar med innhold som de kan reklamere på uten å betale nevneverdig for det. Derfor oppfatta jeg (når jeg sjekka ut tjenesten (til)) Revver som en scam, blant annet fordi du praktisk talt aldri ville ende opp med å få noen penger som innholdslager, sjøl om de reklamerer for det, ettersom du får per klikk. I reklameverden er det altså ellers ikke sånn det fungerer. Har du sett en reklame for Coca Cola fungerer det sammen med alle de andre reklamene du ser for Coca Cola. Om du ikke kjøper en Cola på stedet betyr ikke det at ikke reklamen har fungert. Derfor syns jeg at det å legge ut videoene dine til noen som i større grad enn andre reklamerer for produkter, samtidig som de later som du skal få en del av inntektene, men reelt sett ikke gir deg det, lukter av scam.

Men for all del, det er mulig jeg tar feil. Jeg har ikke brukt to dager på å tenke over saken.

Tjoho!

bombadil sa...

Klassekampen?

Hvem er han som kommer og spør etter avisa på slutten av videoen?

Dritfet filmsnutt, forresten!

børge sa...

Hehe.. Ok, jeg forstår hva du mener. Men jeg tror egentlig det er feil. Jeg har ikke noen beviser for det, men jeg tror de som reklamerer hos Revver har samme deal som de som reklamerer de fleste andre steder på nettet, dvs. Pay Per Click. Hvis det stemmer så får heller ikke Revver noen penger når folk ser på reklamen, men ikke klikker på den. Men som sagt så kan jeg ikke si dette sikkert.

Anyways... Håper dere finner et annet sted med bedre kvalitet som dere har lyst til å legge ut videoen på! Og så håper jeg at dere vil selge musikken digitalt etterhvert også, om kontrakten deres tillater det. Som du veit så har jeg foreslått en butikk på Underskog (Amie Street), men det finnes jo drøssevis av andre alternativer. :)

Anonym sa...

Kuuuuuuuul video

Ata sa...

Fine gamle klassekampen på slutten! Gratulerer med video og plateslipp, dere er skikkelig flinke. Jeg liker spesielt "Streikevakt", fantastisk rap-teknikk! Jeg liker også sangen om interiør veldig godt, der tar dere politikken til et nivå det ikke snakkes så mye om.

Ranveig sa...

Han som spør etter Klassekampen på slutten er Tommy Tee.

Anonym sa...

Enig i veldig mye av den skryten som blir servert her. Tekstmessig er denne plata noe av det mest progressive som er produsert her til lands iallfall på et par tiår. Jeger forøvrig litt overraska overat elvis bling laden forteller at videoen ble ferdig helga i uke 20?!?!? Jeg hadde da vitterlig den glede av å se videoen på Sentrum den 1. mai, og da så og hørte den jo svært så ferdigprodusert ut?!?!?
BK