tirsdag 29. mai 2007

Musikk selger som hakka møkk


Vårt album «Musikk» er den bestselgende norske plata denne uka, og debuterer på første plass av VG lista topp 30 norske album, og femteplass på albumlista topp 40 etter Linkin Park, Nelly Furtado, Mika og Ozzy Ozbourne.

Vi er kjempeglade for at masse folk har kjøpt albumet vårt allerede, og takker og bukker til alle som nå har plata, og håper enda fler kjøper den i ukene framover. Tell your mother, tell a friend, tell your next door neighbours cat: Samvirkelagets album er the shit og du må skaffe deg det nå hvis du ikke har det!

Dessuten har det rent inn noen forsiktige firere fra Helgeland Arbeiderblad og Avisa Nordland.

3 kommentarer:

Ranveig sa...

Gratulerer!

Esben sa...

Endelig noe BRA musikk på topp 40 :P

Anonym sa...

Dude! Gatas er mitt "band", må inrømme at jeg faktisk var veldig skeptisk til hoppalong, men viste seg å være noe av det beste jeg har hørt! Slitt ut CDEN så mye allerede at jeg må kjøpe ny snart. Rippan da, håper det går greit;). Det er forøvrig den 3 eller 4 cden jeg kjøper. Lykke til gutta mine. Jeg vil gjerne ha dere på konserter rundt Asker / Bærum. Selv om jeg vet at Club4 konserten i asker (Arangert av Røde kors) var ei litta fiasko. Jeg synes alikevel det var en mye bedre konsert enn på Arena med alle kidza. Løøw You guys!!! http://www.blogging.no/blog.php/agecan/post/18755 (min egen anmeldelse, dreit meg litt ut på en av låtene som dere ser, hakke satt meg nok inn i akkurat den saken